Overnatning på Glenholm

Vores gæstehus og lejlighed er indrettet i naboejendommen. Det var tidligere en bondegård, som blev lagt ind under Glenholm i 2014. Vinmarkerne går nu helt op til gæstehuset og sammen med den lukkede have får du et ophold der byder på ro og fred uden støj fra trafik. Kun parkeringspladsen skiller gæstehuset og vingården, så du har let adgang til de oplevelser der tilbydes på Glenholm i løbet af sæsonen.

Glenholm Vingård ligger i et smørhul, når det gælder oplevelser. Langs Limfjorden, på kyststrækningen Løgstør – Hvalpsund, kan du få flere dage til at gå med spændende steder der kan besøges. Når du kommer til Glenholm hjælper vi gerne med forslag, som passer til dine ønsker og den tid du har til rådighed.
At bo på Glenholm er det perfekte udgangspunkt for et familietræf,
en lille ferie, eller en weekend med vennerne.

Gæstehus

Feriebolig til 9 personer med 4 soveværelser se priser
I gæstehuset er der køkken-alrum med gode forhold til at lave mad og spiseplads til 10 personer. Huset har 2 fælles badeværelser, som ligger i stueetagen. Der er 3 soveværelser i stueetagen og de har alle udgang til haven. På første sal er der 2 soveværelser og en lille opholdsstue. Se indretning.

Lejlighed

Lejlighed til 2-4 personer se priser

Lejligheden har egen indgang fra gårdspladsen. Badeværelset ligger på den ene side af gangen og på den anden side ligger opholdsstuen, som rummer både køkken- og soveafdeling med 2 senge og en dobbelt sovesofa.
Fra opholdsrummet er der direkte udgang til terrasse og vinmark. Se indretning.

Faciliteter

Køkken, Wi-Fi, stor have, fri parkering
Sengelinned og håndklæder er ikke med i prisen, men kan medbringes eller lejes for 95,- pr. person.
Røgfri og husdyrfri. Adgang til vingården i åbningstiden.

Priser

Priser er inkl. forbrug og slutrengøring

BOOKING på mail@glenholm.dk eller tlf. 98 67 69 66