Caféen – med de lokale råvarer
Køkkenet stræber altid efter, at bruge råvarer som er produceret tæt på hjemmet og i bedste kvalitet. Vores lokale spisekammer har så meget at byde på.
Åbningstider køkken
Juni: torsdag – søndag kl. 12.00-16.00
Juli: Tirsdag-søndag kl. 12.00-16.00
August: (d. 1-11/8) tirsdag-søndag (d. 15-31/8) torsdag-søndag kl. 12-16
September: åben d. 6, 7 og 8 kl. 12-16
Vinbondens små retter
Hyggelig delemad af lokale råvarer. De små retter serveres i glas eller på små tallerkner. Retterne er tænkt som delemad, så alle omkring bordet har mulighed for at få flere smagsoplevelser. Enkelte lækre retter med en stor smag.
Retterne kan naturligvis også stå alene hvis man ikke ønsker at dele.
Alle retter egner sig til deling mellem 2-4 personer. Beregn 2 retter pr. person og 1 brødkuvert pr. person.
Alle retter 69.- pr. stk.
Brødkuverter 20,- pr. stk.
Udvalget af retter kan variere fra dag til dag.
Fugl
Kyllinge-terrine af overlår og urter
Fisk
Laksesalat af varmrøget laks
Torskesalat af torsk, bagt kartoffel og tartare sauce
Midt-imellem
Paté med butterdej
Livø Angus løgpølse og rødvinsspegepølse med grov remoulade
Vindrueglaseret skinke med Dijon mayo
Ost & Sødt
3 slags ost, Unika Hvis Dame, Gammelknas og Thise Blå kornblomst
Gammeldags æblekage med æblegrød, makron, flødeskum
Kødløs
Marinerede champignon
Æggesalat