Caféen – med de lokale råvarer

Køkkenet stræber altid efter, at bruge råvarer som er produceret tæt på hjemmet og i bedste kvalitet. Vores lokale spisekammer har så meget at byde på.

Åbningstider køkken

Juni: torsdag – søndag kl. 12.00-16.00

Juli-August : Tirsdag-søndag serveres vinbondens små retter kl. 12.00-16.00

Vinbondens små retter

Hyggelig delemad af lokale råvarer. De små retter serveres i glas eller på små tallerkner. Retterne er tænkt som delemad, så alle omkring bordet har mulighed for at få flere smagsoplevelser. Enkelte lækre retter med en stor smag.

Retterne kan naturligvis også stå alene hvis man ikke ønsker at dele.

Alle retter egner sig til deling mellem 2-4 personer. Beregn 2 retter pr. person og 1 brødkuvert pr. person.

Alle retter 69.- pr. stk.

Brødkuverter 20,- pr. stk.

Udvalget af retter kan variere fra dag til dag.

Fugl

Kyllinge-terrine af overlår og urter

Fisk

Laksesalat af varmrøget laks

Torskesalat af torsk, bagt kartoffel og tartare sauce

Håndpillede rejer med cocktail dressing

Midt-imellem

Paté med butterdej

Livø Angus løgpølse og rødvinsspegepølse med grov remoulade

Vindrueglaseret skinke med Dijon mayo

Coppa af krydret nakkefilet med estragon mayo

Røget hjortekølle og pølse med sennepsdressing og røræg

Ost & Sødt

3 slags ost, Unika Hvis Dame, Gammelknas og Thise Blå kornblomst

Gammeldags æblekage med æblegrød, makron, flødeskum

Kødløs

Marinerede champignon

Æggesalat

Vin og mad bestilles og afhentes ved baren i caféen.

Bordbestilling på tlf. 98 67 69 66 eller mail@gle​nholm.dk