Caféen – med de lokale råvarer
Køkkenet stræber altid efter, at bruge råvarer som er produceret tæt på hjemmet og i bedste kvalitet. Vores lokale spisekammer har så meget at byde på.
Åbningstider køkken
Juni: lørdag & søndag kl. 12.30-16.00
Juli-August : Tirsdag-søndag serveres vinbondens små retter kl. 12.00-16.00
Vinbondens små retter
Hyggelig delemad med lokale specialiteter. De små retter serveres i glas eller på små tallerkner. Retterne er tænkt som delemad, så alle omkring bordet har mulighed for at få flere smagsoplevelser. Enkelte lækre retter med en stor smag.
Retterne kan naturligvis også stå alene hvis man ikke ønsker at dele.
Serveres med lækkert brød fra Farsø Bageri.
Udvalget af retter kan variere fra dag til dag.
Fugl
Kyllingesalat af ovnstegt Rokkedal kylling med syltet agurk Kr. 58,-
Fisk
Alle fisk er fra Kildens Røgeri
Laksesalat af varmrøget laks med syltet rødløg kr. 69,-
Saltrøget sild med æggesalat kr. 58,-
Røget torsk med tartare sauce kr. 69,-
Røget pebermakrel med rødbedesalat kr. 58,-
Håndpillede rejer med cocktail dressing kr. 58,-
Koldrøget laks med rævesovs kr. 69,-
Midt-imellem
Roastbeef af oksefilet fra Himmerlandskød med estragon-mayo kr. 69,-
Rødvins-marineret spegepølse fra det Lille Slagteri i Farsø med Dijon-mayo kr. 58,-
Ost & Sødt
3 slags ost, Unika Snefrid, Thise Blå kornblomst og Thise Thybo med sirup fra Glenholm kr. 69,-
Fetaost fra Nørager mejeri med rapsolie og kværnet peber kr. 42,-
Gammeldags æblekage med økologisk æblegrød, makron, flødeskum og vindruegéle fra Glenholm kr. 42,-
Grøntsager
Ovnbagte marinerede champignon med krydderurter kr. 58,-