Caféen – med de lokale råvarer

Køkkenet stræber altid efter, at bruge råvarer som er produceret tæt på hjemmet og i bedste kvalitet. Vores lokale spisekammer har så meget at byde på.

 

Åbningstider køkken

Juli-August : Tirsdag-søndag serveres vinbondens små retter kl. 12.30-16.00

 

 

Vinbondens små retter

Hyggelig delemad med lokale specialiteter. De små retter serveres i glas eller på små tallerkner. Retterne er tænkt som delemad, så alle omkring bordet har mulighed for at få flere smagsoplevelser. Enkelte lækre retter med en stor smag.

Retterne kan naturligvis også stå alene hvis man ikke ønsker at dele.

Serveres med lækkert brød fra Farsø Bageri.

 

Fugl

Kylling-salat af ovnstegt Rokkedal kylling med syltet agurk Kr.

 

Fisk

Laksesalat af varmrøget laks fra Kildens Røgeri med syltet rødløg kr.

Røget sild fra Kildens Røgeri med æggesalat kr.

Røget torsk fra Kildens Røgeri med tartare sauce kr.

Røget pebermakrel fra Kildens Røgeri med rødbedesalat kr.

Håndpillede rejer fra Kildens Røgeri med cocktail dressing kr.

Koldrøget laks fra Kildens Røgeri med rævesovs kr.

 

Midt-imellem

Roastbeef af økologisk Angus fra Livø med estragon-mayo kr.

Rødvins-marineret spegepølse fra Farsø Slagteren med Dijon-mayo kr.

 

 

Ost & Sødt

3 slags ost, Unika Snefrid, Thise Blå kornblomst og Thise Thybo med sirup fra Glenholm kr.

Fetaost fra Nørager mejeri med rapsolie og kværnet peber kr.

Gammeldags æblekage med økologisk æblegrød, makron, flødeskum og vindruegéle fra Glenholm kr.

 

Dyppelse & Tilbehør

Ovnbagte marinerede champignon med krydderurter kr.

Krydderurtedip kr.

 

Vin og mad bestilles og afhentes ved baren i caféen.

Bordbestilling på tlf. 98 67 69 66 eller mail@gle​nholm.dk